Ела на Pandas Doc Sprint


След успеха на първия публичен док спринт, организиран от tekom България в края на миналата година, този март отново те чака документационно предизвикателство. tekom България организира местно издание на международния Pandas док спринт. Ела на 10 март, от 10 до 16 ч., в сградата на Телерик Академия и помогни документацията на Pandas библиотеката да стане по-добра. Организаторите имат нужда както от хора с опит в създаването на документация, така и от специалисти с познания по Python, библиотеката Pandas и анализ на данни.

Запиши се за събитието тук.

Какво е док спринт?
Док спринт е инициатива за бързо създаване на документация, която отговаря на точно определени нужди. Вдъхновена от agile методологията, тази практика се прилага в екипи и продукти, които нямат възможността да произвеждат регулярно документация. Вместо това, екипът се събира и в рамките на от няколко часа до няколко дни работи по списък с конкретни задачи (например: коректура на съществуващи документи, създаване на статии за определени задачи, изработка на ръководство), следвайки точно определени цели и воден от ръководител. Обикновено в края на един док спринт екипът успява да достави документация, която е готова за разпространение сред потребителите на продукта.

Какво е Pandas?
Pandas е Python библиотека за анализ на данни. Научи повече тук.

Как можеш да се включиш?
Първата стъпка е да се запишеш за участие . Заради характера на инициативата местата са ограничени.

С наближаването на док спринта, организаторите ще се свържат с теб и ще ти изпратят повече информация за това как ще протече денят и как да се подготвиш най-добре за него. Не се притеснявай, ако ти липсват Python или Pandas познания. Те са плюс, но не са задължително условия, за да се включиш.

Защо да участваш?

  • Ще се забавляваш.
  • Ще се запознаеш с нови хора.
  • Ще научиш нови неща.
  • Ще помогнеш на света на софтуера с отворен код.

Не забравяй да се запишеш тук.

Снимка: Chris Ried