Виртуална закуска с tekom Austria 2020: Онлайн сътрудничество в техническото писане


Извънредната ситуация, причинена от Covid-19, към която всички ние се наложи да се адаптираме и да работим ефективно, даде мощен тласък на цифровизацията и използването на съвременни технологии. Поради необходимостта от социална дистанция авторите на техническа документация трябваше да приложат нови начини за сътрудничество с останалите екипи във фирмите и помежду си.
Именно доказано полезните подходи за онлайн комуникация и дистанционна организация на работния процес е и темата на предстоящата виртуална “закуска” под надслов: “Онлайн сътрудничество в техническото писане”, организирана от колегите от tekom Австрия.
Целта на събитието е обмяна на опит в професионалната онлайн комуникация, придобит по време на извънредните мерки. За тази цел събитието ще се състои от две експертни лекции и от много теми за обсъждане и споделяне на опит от страна на всички участници.
Събитието ще се проведе на 3 юли 2020 от 10:00 до 13:00 часа българско време и в него може да се включи всеки – както tekom членове, така и хора, които проявяват интерес към темата или искат да споделят своя опит. За повече информация, можете да посетите следния линк: https://www.technical-communication.org/tekom/about-us/country-organizations/austria/events/impulsabend-oder-expertenfruehstueck
Очакваме ви!