Предстои BarCamp 2021


Скъпи приятели,

На 28 септември 2021 от 18 часа в споделеното място за работа MISSIA 23 на ул. „Мизия“ №23 ви каним на първото присъствено събитие на теком България тази година, БарКемп 2021.

Както знаете, БарКемп е социално събитие и на него могат да присъстват както теком членове, така и техни приятели или хора, които се интересуват от професията или искат да се запознаят с нас. Целта на БарКемпа е да се видим, поговорим в неформална среда и да обменим идеи за каквото ни хрумне докато се възползваме от лекия кетъринг, който ще осигурим.

Наред с това, тази година имаме няколко специални изненади, а именно:

  • Ваня Кирицова ще ни представи новата си книга „Яна Шарана 2.0“. Тя ще сподели някои наблюдения от дългия си опит като мениджър на екип от експертни автори на техническа документация и ще ни разкаже повече за това какво е да мотивираш хората по пътя на израстване в професионалната сфера.
  • Всеки един от вас ще получи подарък: новите ни и дългоочаквани брандирани рекламни материали. Какви са те? Елате и ще разберете.
  • Ще имате възможност да научите какви са отворените ни проекти и как можете да се включите в тях.

От ваша страна ще очакваме само и единствено появата на прекрасните ви особи и доброто ви настроение.

Забележка: Предвид вероятността от ограничителни мерки, свързани с COVID-19, които биха засегнали деня на провеждане на БарКемпа, може да се наложи да проведем събитието изцяло онлайн. При всички положения ще ви уведомим навреме, за да планирате задачите си.

Снимка: Unsplash