Яна Шарана 2.0


Много обичам да чета книги. Обичам завладяващи сюжети, интересни герои, шеметни приключения, фантастични истории. Обиковено книгите, които чета нямат нищо общо със света, в който живеем. И не съм предполагала, че може да се появи книга, която хем да е свързана с обкръжаващата ме реалност, хем да ме докосне дълбоко, хем така да ме завладее, че да не мирясам, докато не прочета и последната страница.

Сега смело мога да заявя, че такава книга има и тя се казва Яна Шарана 2.0. Отне ми един ден, за да я прочета, но след това седмици наред живях с преживяванията на главната героиня Яна. Историята е на жена, автор на техническа документация и мениджър в голяма софтуерна компания. Разказва за пътя, който е изминала, като професионалист и меиджър, за идеите, стремежите и целите си. Какво е постигнала и какво ѝ е коствало.

Авторката е добре позната в обществото на авторите на техническа документация, Ваня Кирицова. Споделила е опит и лични преживявания близки до света на авторите на техническа документация, до хората в големите корпорации, до жените професионалисти. Всеки може да открие частица от себе си в историите, разказани в книгата.

Ако искате и вие да преживеете пътешествието на авторката, Яна Шарана 2.0 ви очаква в книжарниците.