Какво се случи на BarCamp 2021


Макар и единственото до този момент присъствено за тази година събитие на теком България, BarCamp 2021 надхвърли социалните ни очаквания! Страхотните колеги, които дойдоха, бяха завидна бройка от 12 човека, което си е истински рекорд предвид и полу-пандемичната обстановка, в която се намираме през последните почти две години в периодите извън локдаун.

Наред с това, обстановката беше изключително уютна и предразполагаща да си говорим за цялата вселена и всичко останало, както и да хапнем и пийнем някоя и друга чаша вино или бира. Ваня Кирицова пък ни сподели много искрено за причините, които са я накарали да напише “Яна Шарана 2.0” и какви предизвикателства е преодоляла през кариерата си на мениджър, а и в личен план покрай служебните задачи.

И всъщност най-приятното от всичко беше, че успяхме да се видим на живо; да се посмеем на шеги и преживявания без да насича екрана, а през това време ние трескаво да проверяваме интернет връзката; да си поговорим за какво ли още не – къде свързано с писането, къде безкрайно далеч от темата. Така или иначе, преживяването донесе топлина и много сърдечност в този есенен сезон.

Бъдете здрави и се надяваме да се видим отново, съвсем скоро!